Uitasem de Samsara,
locul pe care mi l-a revelat prietena mea Irina, în urmă cu ceva ani, însă în
acest weekend aflându-mă la Conferința de Hipnoterapie Ericksoniană la Hotel
Belvedere, când cineva a sugerat să mergem acolo la prânz am zis un ”da”
entuziast. Și papilele mele gustative sunt încă în extaz în urma acestei
decizii.
Nu doar că este un loc foarte cozy pe vremea aceasta în
care nu-ți vine decât să stai în cârpe și să numeri bani sau să faci copii, dar
lampioanele în formă de cocon combinate cu vegetația care parcă crește din
pereți îți creează instant un context în care poți să te relaxezi, chill out,
log out, orice vrei...
Mulți
iubitori de carne nu-și pot imagina că există un meniu vegetarian care te poate
face adeptul acestui stil de viață fără nici un demers persuasiv teoretic. Doar
oferindu-ți o experiență gustativă fascinantă și memorabilă.
Eu am fost convertită la o singură utilizare ;).
Dacă cineva mi-ar găti această mâncare în fiecare zi, nu
cred că mi-aș aminti că a fost o vreme în care am fost meat-lover. Chelnerul,
foarte simpatic și atent, a ținut să precizeze că ei sunt la dispoziția mea în
fiecare zi să-mi satisfacă această cerință.
Prin urmare mi-am găsit încă o rațiune pentru care vreau
să fac bani: ca să pot să mă abonez la Samsara.
Pastele cu ciuperci uscate și roșii au fost geniale, dar după
cum au golit totul din farfurie colegele mele tind să cred că și sushi și pastele
cu susan și hribi merită același calificativ.
Apoi, să nu uităm tartele..., eu, ca de obicei, le prefer
pe cele cu fructe de pădure, deci vă încurajez să probați, alături de un
smoothie sau ceva din categoria ”super alimente” cum ar fi Lady Love. It’s a must!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu